Laser Yazıcılar

- 29 Ürün

    Laser Yazıcı Fiyatları

     Laser yazıcı nedir? Laser Yazıcı nereden alınır? Laser yazıcı ekonomikmidir? Laser yazıların ömrü ne kadardır?Lazer yazıcı markaları nelerdir? En çok satan laser yazıcı modelleri hangileridir? En uygun laser yazıcı fiyatlarını nereden bulurum? En hızlı laser yazıcı modeli hangisidir? Laser yazıcı karşılaştırmasını nasıl yaparım? Laser yazıcı sağlammıdır? Bir laser yazıcı alırken nelere dikkat etmeliyim? En hızlı laser yazıcı hangi marka?

    Yukarıda göreceğiniz gibi onlarca soruyu laser yazıcı konusunda sormamız oldukça olağan. İnternetin günlük hayatımızın her anına girmesiyle görüntülediğimiz yazı resim bilgilerini kağıt ortamına almak en önemli işlem olmuştur. Kısaca bazı sorulara cevap verelim.

    Laser Yazıcı Markaları Nelerdir?

    Canon Laser yazıcı, Hp Laser Yazıcı, Brother Laser Yazıcı, Oki laser Yazıcı, Lexmark Laser Yazıcı. Xerox Laser Yazıcı, Samsung Laser Yazıcı.

    Laser Yazıcı Nedir?

    Yazıcı çeşitleri içinde en son teknolojik alt yapıya sahip yazıcıdır. Fotokopi makinalarının çalışma prensibi ile aynı olup tek farkı bilgisayardan gelen sinyaller doğrultusunda baskıyı oluşturmasıdır. İsmindende anlaşılacağı üzer laser ışığına duyarlı drum üstüne çizilen grafik, toner ile toz parçacıklarını kağıt üstüne iletir. Bu geçişin sabitlenmesi için 100-150 derece sıcaklık uygulanır, son aşamada ise soğutularak laser çıktısı alınmış olur.

    Laser Nerden Alınır?

    Pazar ve pazarlama teknikleri geliştikçe esnaf olmak da oldukça küreselleşen bir hali kaçınılmaz hale getirmiştir. İhityacımız olan bir laser yazıcıyı temin etmek her ne kadar sabit yerleden alınsada, internet ile beraber online alışveriş kaçınılmaz hale gelmiştir. netsiparis olarak bu öngörüyü 2000 lerin başında görmüş bir kuruluş olarak bir laser yazıcıyı alabilmeyi online hale getirmiş ve bir tıkla ayağınıza getirmiştir. hp lazer yazıcı fiyatları her zaman diğer markalar için en önemli rakip olmuştur.

    Laser Yazıcı Ömrü Nekadardır ?

    Laser yazıcıların tercih edilmesinin en önemli nedeni uzun ömürlü olmasıdır. Toner kapasiteleri 500 sayfadan 50.000 sayfaya kadar çıkmaktadır bunun la birlikte drum ömrü ise 100.000 sayfadan başlamaktadır. Yazıcının toner drum harici ömrü ise 1.000.000 sayfayı geçmektedir.

     Türkiyede en çok satan Laser yazıcı markaları

    Genel anlamda laser yazıcılar en çok tercih edilen yazıcı teknolojisine sahiptir. Canon ve Hp laser yazıcılar Türkiye pazarında başı çekmektedir. Diğer markalar ise Xerox Brother Lexmark v.b.

    Lexmark yazıcı Fiyatları

    Lexmark bir Amerikan şirketidir. Dünyanın 170 ülkesinde faliyet gösteren bir dünya devidir. Lexmark yazıcılar ülkemizde büyük şirketler ve devlet kuruluşları trafından oldukça tercih edilmektedir. Lexmark Laser Yazıcılar ilk sahip olmadan ziyade toplam satın alma maliyeti bakımından tercih edilen bir markadır. Lexmak çok fonksiyonlu yazıcı modelleri oldukça geniş çeşitliliğe sahiptir.

    Bir laser yazıcı alırken nelere dikkat etmeliyim?

    Laser yazıcı almak için öncelikle yaptığımız işi günlük sayfa sayısını yaz komutunu verdikten sonra ilk baskı süresini, kağıt kapasitesini, dakikadaki baskı sayısı gibi soruların cevaplarını vermemiz gerekir. 


    Koyurenk.com E-ticaret