Mikrotik Ürünleri

- 1 Ürün

    Mikrotik Çeşitleri

    Linux sistem üzerine kurulmuş bir yazılım ve router firmasıdır. Mikrotik 1996 yılında kurulmuştur ve Letonya kökenlidir ve ana ürünleri ağ ekipmanları üzerinedir.

    Mikrotik 1997 yılında Mikrotik routerOS yazılımını geliştirerek bizlere her türlü veri ara birimlerini ve yönlendirmelerini geniş bir şekilde sağlama hizmetini sunmaya başladı. Mikrotik özellikler bakımından yeterli olanağa sahip ürünler üreterek bağlantı konusunda yeterince ileri seviye teknolojiye sahip olduğunu bize göstermekte.

    Mikrotik Modem, Mikrotik RouterSwitch, Mikrotik RouterBoard, Mikrotik Mini kablosuz Router, Mikrotik antenler, Mikrotik SFP arayüzler, Mikrotik Lte & LoRa ürünleri üretmekte. Bunun yanında Mikrotik modemler de bizlere özellik bakımından yeterli seviyede özellik sunmakta.

    Mikrotik Kablosuz Sistemler 4’e ayrılmakta. Bu kategoriler; Mikrotik Mini Kablosuz Router, Mikrotik antenler, Mikrotik SFP arayüzler ve Mikrotik Lte & LoRa ürünleridir.

    Mikrotik RouterBoard Nedir?

    Bir router hattı olarak geçen, Mikrotik routerOS işletim sistemine sahip Mikrotik’in çalışmasını sağlayan donanım aygıtıdır. Mikrotik RouterBoard özellikleri bakımından kullanıcıya kablosuz erişim noktaları ve güvenlik duvarları gibi uygulamalar sağlamakta. Neredeyse bütün Mikrotik RouterBoard modellerine Ethernet ile güç verilebilir ve bunun dışında güç kaynakları için konektör bulundurur. Mikrotik firewall 120 birbirinden bağımsız parametreye kadar uygulamalarda görev alabilir. Ve bu Mikrotik ürünlerinde 50km mesafede bile 40 – 50 mbit veri kapasitesine erişim sağlar.

     

    Mikrotik RouterOS

    Mikrotik RouterOS işletim sistemi ayrıca PC’ye kurulabilir ve bu PC’leri bizim için; güvenlik duvarı, Vpn sunucuları ve istemcileri ya da kablosuz erişim noktalarına çevirebilme olanağı sağlar.

     

    Mikrotik Switch karşılaştırması yapacak olursak eğer farklı bir marka olan HP switch ile karşılaştırabiliriz.HP JL812A ile Mikrotik CRS125 ürünlerini karşılaştıracak olursak iki ürünün de fiyat/performans konusunda kaliteli olduğunu görüyoruz. Neredeyse aynı özelliklere sahip bu iki üründe Mikrotik ürünü biraz daha pahalı olarak gözüküyor. Ekonomik anlamda tercihler yapacak olursak Mikrotik CRS12 fiyat anlamında Hp JL812A’ya göre olumsuz bir izlenim vermekte.

     

    Mikrotik marka ürünlerle ilgili yeni haberler, bilgiler ve Mikrotik özellikleri ilgili bilgilere ulaşabilmeniz için netsiparis.com olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

    Mikrotik fiyatları ve kaliteli ürünler için netsiparis.com’u takipte kalmaya devam edin.

     


    Koyurenk.com E-ticaret