Masaüstü Bilgisayar

- 108 Ürün

    Masaüstü Bilgisayar Modelleri

    Bilgisayar günümüz teknolojisinin ulaşabildiği son noktada bulunuyor evimizde, iş yerimizde, seyahatte kısacası bulunduğumuz her alanda yanımızda bilgisayar çeşitleri var. Saatlerce, bazen de günlerce bizi yoracak işlerimizi bir Pc nin yardımıyla çok kısa sürede halledip kendimize zaman ayırabilecek bir dönemdeyiz. Teknolojide en vazgeçemediğimiz, hatta değişimin temel noktası olarak gösterilen notebooklar, ultrabooklar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler her alanda en büyük yardımcımız görevini üstlenmişlerdir.. Sürekli değişen teknolojide her geçen gün yeni bir özellikle karşımıza çıkan notebooklar, ultrabooklar en yeni ve güncel özellikleri ile bizi şaşırtmaya devam etmektedir. Asus dizüstü, Hp notebook, Dell laptop, Lenovo laptop, Toshiba, Apple gibi teknolojide önde gelen markalarla çalışmakta, notebook, ultrabook, masaüstü bilgisayar, tablet, sunucu, iPad vb. gibi teknolojik ürünlerde en ucuz fiyatlarımız ile ön plana çıkmaktayız. Sizde İş yerinizde, günlük işlerinizde, okulda, evinizde hatta oyun oynarken bile ihtiyaç duyduğunuz teknoloji dünyasına en kısa ve güvenli alışveriş sistemimizle sahip olabilirsiniz.

    Personal Computer kısca Pc diye adlandırdığımız computer ler kullanım amacına göre oldukça çeşitlenmiştir.

    Masaüstü Bilgisayar Fiyatları

    Masa üstü, bilgisayar modellerinin en yaygın olarak kullanılasına hayatımızın her alanına girmesine sebep olan çeşididir. İster toplama bilgisayar olarak ya da başka bir deyişle Oem bilgisayar olarak satın aldığımız bilgisayar modelidir. Masaüstü bilgisayar fiyatları toplama pc ve markalı bilgisayar olarak değişmekte. Ucuz bilgisayar modelleri ararken en önemli husus nerede kullanacağımız bundan  önemlisi garanti şartları. Peki toplama bilgisayar ne kadar güvenli, bu sorunun cevabı aldığınız yer kullandığınız parçaların birbiriyle uyumu, taktığınız malzemelerin markası ve tabi ki bilgisayarı toplayan kişinin hassasiyeti.

    Oem Bilgisayar

    Oem bilgisayar (Original Equipment Manufacturer) sözcüklerinin kısaltması yani “Orijinal Ürün Üreticisi” anlamına gelir. Bilgisayarda kullanılan malzemelerin kutusuz olarak toplu olarak alınıp montaj sırasında kolaylık sağlamsı yapılan bir yöntemdir. Ayrıca bu ürünlerin mağazada satılan kutulu jelatinli ürünlerden hiç farkı yoktur. Gerçi 1li 2li aldığımız Oem Pc lerin malzemeleri kutulu ve garanti belgesi yanında gelmektedir.


    Koyurenk.com E-ticaret