AMD İşlemci Modelleri

- 35 Ürün

    AMD Cpu Fiyatları

    Bilgisayar ve Oyun İçin Çoklu Masaüstü İşlemcileri

    Hemen hemen her görev için gelişmiş işlemciler
    İster işte çalışıyor veya oynuyorsanız, AMD'nin çok oyunculu bir masaüstü işlemcisi ile olağanüstü performans, üstün oyun ve şaşırtıcı değer elde edersiniz:

    Beyin fırtınalarından atılımlara ve vizyonerlerden zaferlere kadar inanılmaz derecede güçlü AMD Ryzen ™ 7 işlemci size sınır tanımamak, tasarım yapmak ve yaratmak için size güç veriyor. Son derece yüksek performans ve megatasking kabiliyeti için 8 çekirdek ve 16 iş parçacığıyla gerçek yanıt vermeyi yeni tasarlanmış verimli bir mimari ve akıllı AMD SenseMI teknolojisi ile keşfedin.

    AMD işlemci Modelleri

    AMD FX ™ CPU
    AMD Athlon ™ X4 CPU
    AMD A-Serisi APU
    AMD Athlon ™ 5000 APU
    AMD Sempron ™ 3000 APU

    Amd intel işlemci karşılaştırma

    Intel cpu nun ve Amd işlemcinin dünya ve Türkiye'deki satış oranlarına bakınca, aradaki farkın oldukça büyük olduğunu göreceksiniz. Aklımıza ilk gelen teknik özelliklerinin hangisinin hangisinden üstün olduğu bununla beraber de fiyat skalasının cebimize ne kadar uygun olduğudur. Belki de Intel işlemcilerin rekabet kanunlarına göre tek başına olmaması için Amd cpu ların ayakta kalması gerekliliğidir. Küresel çapta oynan eğri ve ya doğu bu oyunları bir kenara koyarsak intel firmasının tik tak ı gibi amd intel işlemci özellikleri de farklı biçimde birbirlerini takip edip duruyorlar.


    Koyurenk.com E-ticaret